Dollcake USDollcake USDollcake US

PENGHANTARAN AUSTRALIA
Kami menggunakan Australia Post Express Airmail, yang memberikan anda kod penjejakan unik untuk pakej anda yang boleh dijejaki dalam talian di www.auspost.com.au. Semua pesanan dihantar pada hari yang sama Isnin-Khamis jika ditempah sebelum 9 pagi AEDT.

PERKAPALAN ANTARABANGSA
Kami menggunakan penghantaran standard Australia Post E-Parcel, yang memberikan anda kod penjejakan unik untuk pakej anda yang boleh dijejaki dalam talian di pembawa penyerahan anda yang ditetapkan (USPS, Canada Post, POS Malaysia dll). Semua pesanan dihantar pada hari yang sama Isnin-Khamis jika ditempah sebelum 9 pagi AEDT.

Perkhidmatan perkapalan antarabangsa kami mempunyai anggaran masa penghantaran 5-10 hari perniagaan untuk standard dan 3-5 hari perniagaan untuk ekspres (masa penghantaran berbeza mengikut destinasi dan dalam beberapa kes mungkin mengambil hari tambahan kerana sebarang kelewatan yang tidak dijangka dan semasa tempoh cuti yang sibuk ). Semua pesanan antarabangsa memerlukan tandatangan semasa penghantaran.

Caj Cukai & Duti Kastam Antarabangsa
Pesanan antarabangsa mungkin dikenakan duti kastam/yuran cukai tambahan yang perlu dibayar oleh penerima bergantung pada destinasi anda. Penerima bertanggungjawab untuk caj tambahan ini dan kami tidak boleh menerima pemulangan atau pemulangan sebarang barang jika caj ini tidak dibayar. Jika duti atau yuran cukai ditolak dan bungkusan itu dikembalikan, anda perlu membayar untuk pemulangan pesanan.
Kami cadangkan menghubungi pejabat kastam tempatan anda jika anda tidak pasti tentang cukai yang dikenakan dan yuran kastam yang berkaitan dengan anda. Dollcake tidak bertanggungjawab untuk sebarang cukai tambahan dan caj kastam yang diminta semasa penghantaran pesanan anda.

Maklumat tambahan
Kami tidak dapat membayar balik kos penghantaran atau menggabungkan dua atau lebih pesanan setelah pesanan dihantar.
Jika ralat pelanggan dalam alamat penghantaran dibuat semasa proses pembayaran atau bungkusan anda tidak dituntut/tidak berjaya dalam penghantaran, bungkusan anda akan dikembalikan kepada kami di mana kami akan menghubungi anda semasa penghantaran.

Sila benarkan masa pemprosesan tambahan semasa tempoh jualan Kek Anak Patung yang sibuk.
Minggu,Senin,Selasa,Rabu,Kamis,Jumat,Sabtu
Januari,Februari,Maret,April,Mei,Juni,Juli,Agustus,September,Oktober,November,Desember
I18n Error: Missing interpolation value "maks" for "Produk yang tersedia tidak mencukupi. Hanya tersisa {{ maks }}."
Masukkan ke WishlistTelusuri WishlistHapus Wishlist
Troli belanja

Troli Anda kosong.

Kembali Ke Kedai